PARYK TIL ALOPECIA

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 

 STANDARD PARYK

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Fashion

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Special

 

 

 

 

 
SYNING &
TILPASNING
 

 

 
 
PLEJE OG
VASK
 

 

 
 

 

 
Alopecia

TIL DIG MED ALOPECIA

 

 

 
 
 
 
 

TIL DIG MED NY-DIAGNOSTICERET KRÆFT

ALOPECIA

en autoimmun sygdom

Alopecia er en autoimmun sygdom, hvor immunsystemet angriber egne og raske hårceller.

Sygdommen er ikke livstruende, men den kan påføre den enkelte store psykiske lidelser. Særlig i starten vil livskvaliteten og selvopfattelsen typisk være meget påvirket.

I løbet af et liv rammes 1,7 % danskere af Alopeci. Den optræder hyppigst hos børn og unge, og begge køn, men den kan også ramme senere i livet.

 Årsagen til Alopecia er desværre ukendt. Det menes at bl.a. infektioner eller psykisk stress kan være med til at udløse hårtabet ved arveligt disponerede personer. Der ses ofte sammenhængen hos de personer, som oplever pletskaldethed har være gennem en periode med stress.
Eller hvis man har andre i familien med autoimmune sygdomme, som diabetes, pletter med pigmenttab og stofskiftesygdom. Men arveligheden er der større sandsynlighed for at udvikle en af sygdommene selv.

Der er forskellige typer alopeci nogle er mere almindelige end andre.
Om man har Alopecia kan være svært at diagnosticere, da den viser sig i 3 forskellige former, med forskellige tegn der påvirke hårtabet på forskellige måder, som indikerer, at man har sygdommen.

Pletskaldethed

Alopecia areata

Kendt som pletskaldethed.
Udviser sig som pletvist og ujævn hår hårtab. Pletterne kan opstå flere steder på kroppen og vil som oftest være placeret meget tilfældigt. Pletterne kan forsvinde og komme igen andre steder. Nogle gange vokser pletterne sig større, andre gange kan pletterne forsvinde og gå i sig selv.
Der findes ikke mange behandlingsformer for Alopecia. Mange prøver til med diverse medicinske behandlinger, men ofte uden held og med andre bivirkninger som følge.
Se tiden an. I mere end 80 % af tilfældene vil der opstå der hårvækst igen inden for ca. et år.
I de tilfælde hvor håret ikke kommer igen, er det som ofte ved totalt hårtab (Alopecia totalis eller universalis). Her er chancerne mindre for at håret kommer igen.

Avanceret version

Alopecia totalis

Er en avanceret version af areata, der nden for relativt kort tider resulterer i fuldstændigt tab af alt dit hår på hovedet.
I sin mest ekstreme form fører Alopecia-området til Alopecia universalis. hvilket er fuldstændigt tab af hår på hele din krop læs mere herunder.
Ved denne tilstand vil paryk være din eneste mulighed for hår igen. I den situation anbefales en specialdesignet paryk, som er fremstillet nøjagtig efter dit hovedmål. Alle ønsker kan i den fremstillingsproces opfyldes. Farver, mængde, frisure, hvor skilning skal placeres mm.

Læs mere om spicialfremstillede parykker.

Totalt hårtab

Alopecia universalis

Alt kropsbehåring forsvinder. Dette gælder også bryn, vipper og skæg, som i den grad er med til at forme og rammene om vores ansigt.
Heldigvis er der muligt at rekonstruere bryn og liner om øjne på en naturtro måde.
Enten med en permanent makeup læs mere HER.

Eller ved brug af makeup Læs mere om vores Makeup kursus

Vi designer rammerne til dit ansigt

Vi har specialiceret os i at hjælpe dig der har brug for en paryk og hovedbeklædning

Adeleine har mnge års erfaring med parykker og kan hjælpe dig med at finde den rigtige.

Vaske og plejevejledning Påsat Paryk

Vaske og plejevejledning af Ægtehårs Paryk

Vaske og plejevejledning toupe

Vaske og plejevejledning af Toupé

Vaske og plejevejledning Extensions

Vaske og plejevejledning af Extensions

TRYGGE RAMMER

Vi har skabt et sted, hvor vi vil have dig til at føle dig helt hjemme i et afslappet miljø. Al service og tjenester udføres i et helt privat rum, hvor dit privatliv er sikret.

Hos Adeleine har vi overkommelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Alle vores systemer er lavet af højt kvalificerede håndværkere.

HUSK AT BOOKE EN TID PÅ FORHÅND.

Jeg byder dig velkommen til vores hjertevarme verden af parykker og toupé. Uanset årsagen til dit hårtab, står jeg her klar til at støtte dig. Vi forstår, at nogle gange er der brug for akut hjælp, og andre gange har du behov for ekstra tid og omsorg. Uanset hvad, er vi her for dig.

Vi gør det enkelt for dig at bruge din kommunale bevilling, uanset hvilken forhandler der står på den. Og vi tilbyder altid et bredt udvalg af muligheder uden egenbetaling.

Vi har været en del af Region Hovedstadens godkendte forhandlere i mange år, og det er vores hjertevarme engagement i at hjælpe mennesker som dig, der driver vores arbejde. Din tryghed og tilfredshed er vores vigtigste mål.

VIDSTE DU?

DU HAR FRIT LEVERANDØR VALG

Frit Leverandørvalg efter serviceloven
Kommunerne har som regel en samarbejdsaftale med en udvalgt leverandør af hjælpemidler. Når du modtager din bevilling på hjælpemidlet fra kommunen, vil du blive henvist til denne leverandør eller butik.

Du har til enhver tid lov til selv at vælge, hvem du foretrækker at gå til og få lavet eller levere dit hjælpemiddel.
– uanset hvad der står på bevillingen.

Hvis der er en forskel i prisen på hjælpemidlet mellem den leverandør, kommunen har en aftale med og den, du istedet vælger at benytte, skal du selv betale differencen.

DU KAN SØGE TILBUD

Starter du i kemobehandling eller anden medicinsk behandling, der kan give et midlertidigt hårtab, vil du få tilbudt en rekvisition på hospitalet. Den kan du bruge, som et tilskud til en paryk eller hovedbeklædning.

 

SKRIV TIL OS HVIS DU ER I TVIVL

3 + 5 =

Flexible

Åbningstider

Som makeup artist og konsulent arbejder jeg ofte med skæve arbejdstider, herunder freelance arbejde på Det Kongelige Teater. Jeg tilbyder fleksible åbningstider for at imødekomme mine kunders behov. Online bookingen har dog begrænsede tider på grund af mine varierende arbejdsforpligtelser. Hvis du ikke kan finde en passende tid online, opfordrer jeg dig til at ringe. Jeg er her for at hjælpe dig med at finde en tid, der bedst passer til både dig og mig.

Gratis Konsultation

I FORBINDELSE MED HÅRTAB

Er du bekymret for dit hårtab og søger du en pålidelig og professionel løsning? Hos os tilbyder vi nu en gratis konsultation, hvor vi sammen kan afdække dine behov og ønsker, og finde den rette løsning for dig.

Adeleine har specialiseret inden for parykker, toupeer og extensions. Adeleine tilbyder også klip og farve, retning og farvning af bryn og vipper, styling af Makeup og hår til særlige events, bryllupper og konfirmationer.