OM HÅRTAB

Nogle oplever hårtab som følge af stress, genetik, alopecia eller medicinske udfordringer, som kemoterapi eller stråling.
Hårtab er meget almindeligt hos mænd. Den primære årsag til skaldethed kan være arvet fra dine forældre, som har det fra deres forældre, og ville kunne videregives til dine børn.
Det ligger i generne. Nogen mener, at det er gener på moderens side af familien.
Andre årsager til hårtab kan være fysiske og psykiske sygdomme, skæleksem, psoriasis, jernmangel eller stofskiftesygdom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALOPECIA

 

 

FARVNING AF PARYK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HÅRTAB HOS MÆND

 

 

 

 

SYNING &
TILPASNING
 

 

 
 
PLEJE OG
VASK
 

 

 
 

 

 
Alopecia

TIL DIG MED ALOPECIA

 

 

 
 
 
 
 

TIL DIG MED NY-DIAGNOSTICERET KRÆFT

HairSystems

Don’t give up your hairstyle

Hvis du oplever hårtab eller tyndt hår, kan det være en stor byrde for dit selvværd og din selvtillid. Men heldigvis er der hjælp at hente med hårsystemer, som er specielt designet til at skjule hårtab og give et naturligt og fyldigt udseende.

HairSystems tilbyder hårløsninger til både mænd og kvinder, der lider af hårtab eller tyndt hår. Deres hårsystemer er skræddersyet til den enkeltes behov og giver et realistisk og naturligt resultat.
Med en hårløsning fra HairSystems kan du føle dig selvsikker og tilfreds med dit udseende igen. Så hvis du ønsker at skjule hårtab og få dit naturlige look tilbage, kan du overveje en hårløsning fra HairSystems.

Find Din Løsning

Konsultation ved Kvindeligt Hårtab -Alopecia

Oplever du kraftigt hårtab, der har resulteret i tyndt hår eller små, bare pletter? Vi vil meget gerne tale med dig om de løsninger, vi kan tilbyde.

Start processen ved at kontakte Adeleine, hvor du beskriver dit hårtab og informerer om eventuelle besøg hos en læge eller hudlæge samt stillede diagnoser eksempelvis alopecia.

Send også et par billeder af dit hårtab, så Adeleine kan danne sig et indtryk og præsentere den bedst mulige løsning til dig. Vær opmærksom på, at billederne slettes i overensstemmelse med GDPR-reglerne.

Du er velkommen til at beskrive dine ønsker for håret og dit aktivitetsniveau. Derefter vil Adeleine Kreiberg bestille et udvalg af parykker, som du kan prøve, med et bud på en mulig løsning.

Hvis du har fået diagnosticeret alopecia, er du ikke alene. Jeg er her for at hjælpe dig på bedst mulig vis ved at forberede mig og præsentere relevante hårløsninger til din personlige konsultation i vores salon.

Sammen med din beskrivelse, bedes du vedhæfte et par billeder af dit hårtab. Dette giver mig mulighed for at danne et indtryk af mønsteret for dit hårtab og finde den bedst mulige løsning, der passer præcist til dig.

Del gerne også dine ønsker vedrørende dit fremtidige hår og beskriv dit aktivitetsniveau. Jeg vil herefter kunne præsentere dig for en skræddersyet løsningsforslag.

Derefter kan du booke en tid til en personlig konsultation, hvor vi præsenterer dig for forskellige valgmuligheder og besvarer alle dine spørgsmål vedrørende løsningen.

Find Den Rette Løsning

Konsultation for Mandligt Hårtab

Hvis du oplever tyndt hår i toppen, høje tindinger eller måne, og ønsker at udforske mulighederne for at genvinde dit selvtillid, er du kommet til det rigtige sted.

For at komme i gang skal du først sende en e-mail til Adeleine Kreiberg, hvor du beskriver dit hårtab og vedhæfter 4 billeder til kontakt@adeleinekreiberg – ét fra hver side, et forfra og et fra toppen. Derefter vil Adeleine Kreiberg vende tilbage med en skræddersyet løsningsforslag. Vær opmærksom på, at billederne vil blive slettet i overensstemmelse med GDPR-reglerne.

Herefter vil du og Adeleine i fællesskab planlægge et besøg i vores salon til en gratis konsultation. Under konsultationen vil I diskutere de tilgængelige muligheder, og du kan stille alle de spørgsmål, du måtte have om løsningen. Hvis en limet toupe overvejes, skal der udføres en limtest for at sikre, at du tåler vores allergivenlige hudlim.

Det videre forløb aftales ved din konsultationen , og du har selvfølgelig tid til at overveje løsningen i ro og mag, hvis det er nødvendigt. Vi er her for at hjælpe dig med at finde den bedste vej til at genopdage dit naturlige udseende og selvtillid.

SERVICE

Vi hjælper dig også gerne med

 

 

 

 

KLIP OG FARVEBEHANDLING

 

 

 

 
 
Priser
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Extensions
Boudoir

Hårtab som følge af kemoterapi

Det er svært når sygdommen melder sig og når en af følgerne på behandlingen resulterer i hårtab. Ikke alle taber håret ved kemoterapi, men medicin og behandling vil sætte sine spor og give tørt og udtyndet hår.

Om hårtab som følge af kemoterapi.
Her kan du få den nødvendige vejleding.

Boudoir

Alopecia

Mere tekst her

Boudoir

Hårtab for mænd

Mere tekst her

TRYGGE RAMMER

Vi har skabt et sted, hvor vi vil have dig til at føle dig helt hjemme i et afslappet miljø. Al service og tjenester udføres i et helt privat rum, hvor dit privatliv er sikret.

Hos Adeleine har vi overkommelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Alle vores systemer er lavet af højt kvalificerede håndværkere.

HUSK AT BOOKE EN TID PÅ FORHÅND.

Jeg byder dig velkommen til vores hjertevarme verden af parykker og toupé. Uanset årsagen til dit hårtab, står jeg her klar til at støtte dig. Vi forstår, at nogle gange er der brug for akut hjælp, og andre gange har du behov for ekstra tid og omsorg. Uanset hvad, er vi her for dig.

Vi gør det enkelt for dig at bruge din kommunale bevilling, uanset hvilken forhandler der står på den. Og vi tilbyder altid et bredt udvalg af muligheder uden egenbetaling.

Vi har været en del af Region Hovedstadens godkendte forhandlere i mange år, og det er vores hjertevarme engagement i at hjælpe mennesker som dig, der driver vores arbejde. Din tryghed og tilfredshed er vores vigtigste mål.

Vidste du!

FRIT LEVERANDØRVALG

Frit Leverandørvalg efter serviceloven
Kommunerne har som regel en samarbejdsaftale med en udvalgt leverandør af hjælpemidler. Når du modtager din bevilling på hjælpemidlet fra kommunen, vil du blive henvist til denne leverandør eller butik.

Du har til enhver tid lov til selv at vælge, hvem du foretrækker at gå til og få lavet eller levere dit hjælpemiddel.
– uanset hvad der står på bevillingen.

Hvis der er en forskel i prisen på hjælpemidlet mellem den leverandør, kommunen har en aftale med og den, du istedet vælger at benytte, skal du selv betale differencen.

TILSKUD

Starter du i kemobehandling eller anden medicinsk behandling, der kan give et midlertidigt hårtab, vil du få tilbudt en rekvisition på hospitalet. Den kan du bruge, som et tilskud til en paryk eller hovedbeklædning.
Læs mere om Serviceloven §112 HER
Hvis du står overfor et kronisk hårtab som fx alopecia eller andre sygedomme, hvor hårtab kan have stor indflydelse på din funktionsevne i hverdagen.

Gratis Konsultation

I forbindelse med Hårtab

Er du bekymret for dit hårtab og søger du en pålidelig og professionel løsning? Hos os tilbyder vi nu en gratis konsultation, hvor vi sammen kan afdække dine behov og ønsker, og finde den rette løsning for dig.

Adeleine har specialiseret inden for parykker, toupeer og extensions. Adeleine tilbyder også klip og farve, retning og farvning af bryn og vipper, styling af Makeup og hår til særlige events, bryllupper og konfirmationer.