Konceptet

Om Feminine Kræfter

Adeleine er en rigtig kreatør med hjertet på det rette sted. Med sin kreativitet og store passion for makeup og parykker omfagner hun med dyb empati kræftramte kvinder hvor hun med sin store know-how kan hjælpe kvinder til at føle sig trygge mens de finder ind til sig selv i en svær tid hvor ens kvindelighed bliver udfordret.

Feminine Kræfter<br />
For kræftramte kvinder

Wig & Lipstick

Small Talk for kræftramte kvinder.

Feminine Kræfter For kræftramte kvinder

Ofte stillet spørgsmål

Mange spørgsmål vil opstå i denne situration.

Du kan ringe eller skrive for at få dine svar.

Her kan du se de mest stillede spørgsmål det kan være du kan finde dine svar her.

Feminine Kræfter For kræftramte kvinder

Hårtab som følge af kemoterapi

Det er svært når sygdommen melder sig og når en af følgerne på behandlingen resulterer i hårtab. Ikke alle taber håret ved kemoterapi, men medicin og behandling vil sætte sine spor og give tørt og udtyndet hår.

Gratis Konsultation

I forbindelse med Hårtab

Med en indledende samtale afdækker vi dine behov og ønsker og i fællesskab finder vi frem til dit nye look med de rigtige produkter.

Adeleine har specialiseret inden for parykker, toupeer og extensions. Adeleine tilbyder også klip og farve, retning og farvning af bryn og vipper, styling af Makeup og hår til særlige events, bryllupper og konfirmationer.
Service

Vi hjælper dig også gerne med

SYNING OG TILPASNING

SYNING OG TILPASNING

Ikke alle der står og skal bruge en paryk her og nu, passer en standart paryk! Heldigvis kan jeg hjælpe med at sy og på den måde opnå en bedre result for en sikker og mere rar føgelse med din nye paryk.

FØRSTE KLIP EFTER KEMO

FØRSTE KLIP EFTER KEMO

Når håret kommer tilbage, kan der være en masse spørgsmål og man er måske ikke helt klar til at sidde midt i en stor frisør salon. Her kan du få den nødvendige vejleding i private omgivelser.

Valg af paryk

VALG AF PARYK

Når man skal have en paryk for første gang er der en masse man ikke vidste at man skulle vide.
Her hjælper jeg dig til at forstå de muligheder der er med paryk.