FRISØR

 
 
 
 
Klip og Farvebehandling

 

 

 

 
 
Priser
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Extensions
Adeleine Kreiberg Frisør og Makeup Artist

KLIP OG FARVEBEHANDLING

Jeg er specialiserer i hårfarvning og klipning. Vores professionelle frisører er eksperter i forskellige hårfarve teknikker, herunder balayage, ombre, highlights og lowlights.

Få en klip- og farvebehandling med omtanke og pleje til dit hår. Hos os er vores produkter nøje udvalgt, så du stadig får fantastiske og holdbare resultater, men uden den skadelige effekt på håret. Vores farvebehandlinger er skånsomme og efterlader dit hår stærkere og sundere, samtidig med at det får en smuk og glansfuld finish. Opnå det look, du drømmer om, og få samtidig sundere og mere velplejet hår. Besøg vores hjemmeside i dag og book din tid til en klip- og farvebehandling.

Tid Til Forvandling

STYLING PAKKER

Trænger du til at se dig selv i et nyt lys?

Hos Feminine Kræfter tilbyder vi styling pakker, der bringer din indre skønhed frem med dyb respekt for miljøet, dig som kunde og vores egen sundhed. Vi stræber efter at anvende produkter og hårfarver, som er godkendte til grøn salon. Det betyder, at vi undgår allergi- og kræftfremkaldende samt hormonforstyrrende stoffer.

Vores nøje udvalgte produkter er skabt med omtanke og præsterer også ved farvebehandlinger. Du kan derfor forvente samme fantastiske og holdbare resultater, som du kender fra traditionelle kemiske farver, men uden de skadelige effekter på håret. Dit hår vil føles stærkere og sundere efter farvning og efterlades smukt og glansfuldt.

Giv dig selv tid til forvandling med vores styling pakker og oplev, hvordan naturlig skønhed kan stråle endnu mere.

KLIP OG FARVEBEHANDLINGER

KLIP OG FARVEBEHANDLING

Oplev at dit hår bliver stærkere og sundere efter hårfarvning. Farverne ødelægger ikke håret, men efterlader det smukt og glansfuldt.

BRYN OG VIPPER

TOTAL STYLING

Hår og makeup

ANSIGTSBEHANDLING

HÅR OG MAKEUP

Hår og makeup