Første klipning

Efter kemoterapi

Jeg forstår, at den første klipning efter kemo kan være en følelsesmæssig udfordring. Det er en tid, hvor du måske ikke føler dig helt klar til at sidde i din vante frisørsalon blandt andre kunder.

Her tilbydes du en særlig service i hyggelige og private omgivelser, hvor du kan føle dig tryg. Genopdagelsen af dit nye hår kan være en proces, og jeg vil være der for at vejlede og rådgive dig undervejs.

Ud over selve klipningen til din nuværende hårsituation, hjælper jeg dig med at finde en ny frisure og inspirere dig til nye udtryksfulde looks, der tager højde for din stil og præferencer, og som klæder dig, mens du venter på, at dit hår vokser ud.

Lad os sammen skabe en positiv og nærende oplevelse, der fejrer dine feminine kræfter og skønhed. Jeg er her for at stå ved din side på denne rejse og hjælpe dig med at omfavne dit nye udseende med selvtillid og glæde.

Kontakt mig i dag for at planlægge din private vejledning, og lad os sammen tage det første skridt mod en strålende fremtid.

Adeleine har specialiseret inden for parykker, toupeer og extensions. Adeleine tilbyder også klip og farve, retning og farvning af bryn og vipper, styling af Makeup og hår til særlige events, bryllupper og konfirmationer.