Spørgsmål & Svar

FAQ Paryk

Husk at du altid er velkommen til at ringe så du kan få svar på alle dine spørgsmål.

Hvor længe holder en ægtehårs paryk?

Med den rigtige behandling og pleje med de anbefalede produkter så kan den holde 6-8 måneder.

 Ligner det en paryk?

Parykker af høj kvalitet er meget naturlige og ægte ud, og folk du møder på gaden og i byen ville ikke kunne se at det er en paryk.

Kan jeg vælge specialfremstillet?

Skulle det vise sig at vi ikke kan finde noget som passer din hovede facon så kan man bestille paryk efter en afstøbning, det kan tage 12-14 uger for produktionen på vores fabrik.

Hvor længe holder en Fiberhårs paryk?

Med den rigtige behandling og pleje med de anbefalede produkter så kan den holde 4-6 måneder.

 Sælger du parykker fra kendte mærker?

Vi sælger parykker af mærkenavn og høj kvalitet.

Kan parykken tåle regn?

Parykken kan godt tåle regn, parykken bliver selfølgelig våd og det er ikke så behagelig at have på. Parykken falder ikke sammen på samme måde som et almindelig hår i regnvejr gør det.

Overvej at købe to forskellige parykker?

Det er dejligt at have muligheder for at ændre sit udtryk til forskellige tidspunkter og stemninger. Det er lidt sjovt at have en paryk – du kan virkelig være en anden! Jeg har haft klienter, der sagde, ‘Jeg har altid ønsket at være blond.’ Nu kan du prøve, hvis du vil. Du har valget. ”

Hvor ofte skal en paryk vaskes?

Parykken skal vaskes ca. hver 5-6 gang, hvis du bruger den hver dag. Dvs. en gang om ugen cirka. Har du svedt meget, kan den have brug for en ekstra vask.

Bruger du kun parykken engang imellem, så vask den hvis du har svedt meget, været i røg eller mados.

Hvordan skal jeg opbevare min paryk?

Bruger du parykken hver dag, kan du sætte den på et parykstativ, så den ikke ligger og bliver flad. Er der en længere periode du ikke skal bruge parykken, anbefaler vi, at du lægger den i en æske, så den ikke står og samler støv, som gøre parykken mat og tør.

Falder parykken af når det blæser?

Hvis du har fået en paryk, som er tilpasset og sidder godt på dig, så flyver den ingen steder. Hvis du skal til et event, hvor du ved vinden kan tage godt fat, så anbefaler vi, at du sætter den fast med lidt paryk-tape.

Kan parykken farves?

Fiberhårs-parykker kan ikke farves! En Ægtehårs-paryk ville i de fleste tilfælde godt kunne farves med en toning, hvis farven er falmet lidt. Lysning vil måske skade håret for meget og man risikerer, at hårene kan knække.

Alt farvning er på eget ansvar og falder udenfor garantien.

Mister parykken farven i solen?

Når du udsætter en fiberhårs-paryk for solens stråler, så kan den mørke og farvede fiber godt lysne lidt og falme i farven. De lyse farver ændrer sig ikke ret meget.

Har du en ægtehårs-paryk, vil den lettere blegne under solens stråler og trække varmt og gyldent op, som almindeligt hår også gør.

Kan jeg bade og svømme med min paryk?

Parykken kan tage skade af, at blive udsat for for meget klor og saltvand. Så vi anbefaler, at du anvender en badehat, hvis du svømmer regelmæssigt. Eller at du har en skifteparyk, så du ikke skader den paryk, du bruger til hverdag.

Kan parykken tåle varme?

En fiberhårs-paryk tåler ikke meget varme, den smelter ved 80 graders varmen. Så der er flere varmekilder, du skal være opmærksom på.

Du skal passe på med at sidde for tæt på terrassevarmeren, og kom ikke for tæt på ovnen, når du lukker ovne op. Du skal ikke anvende føntørre og stylingsjern til en fiberhårs-paryk.

Kan jeg have paryk på til scanning?

Du kan ikke have parykken på til en MR-Scanning. Parykken kan indeholde små dele af metal. Vi anbefaler, at du tager en hue eller tørklæde på i stedet.

De små metaldele plejer ikke at bippe, når du skal igennem sikkerhedskontrollen i lufthavnen.

Kan jeg have paryk på til kemo?

Du kan godt have din paryk på til kemoterapi på hospitalet. Det er vigtigt, at du har det så rart og komfortabelt som muligt, og det kan være med din paryk eller en blød og behagelig hovedbeklædning.

Hvad er forskellen på ægtehårs-og fiberhårs-parykker?

Der er flere forskelle, og kort fortalt så er fiberhårs-parykken at anbefale til dem, der ikke vil bruge mere end 5 min på deres hår, hvor ægtehårs-parykker er til hende, der elsker at bruge tid på sit hår og vil have mulighed for at kunne style sit hår med krølle-eller glattejern.

Hvordan vælger jeg den rigtige paryk?

Det er vigtigt at overveje din ansigtsform, hudfarve og personlige stil, når du vælger en paryk. Du kan også tage hensyn til længden, farven og materialet på parykken. Det er en god idé at prøve forskellige parykker, før du køber en, så du kan se, hvordan de ser ud på dig.

Hvordan sætter jeg min paryk på?

Du skal placere parykken på dit hoved og justere den, indtil den sidder korrekt. De fleste parykker har justerbare stropper eller kroge, der kan hjælpe med at få den til at sidde ordentligt.

Hvordan tager jeg min paryk af?

Du skal forsigtigt tage parykken af ved at løfte den af ved at tage fat ved ørene eller i nakken hvor kanten er stærk, og derefter langsomt trække den af.

Hvordan vælger jeg den rigtige paryk?

Det er vigtigt at overveje din ansigtsform, hudfarve og personlige stil, når du vælger en paryk. Du kan også tage hensyn til længden, farven og materialet på parykken. Det er en god idé at prøve forskellige parykker, før du køber en, så du kan se, hvordan de ser ud på dig.

Hvordan opbevarer jeg min paryk?

Du kan opbevare din paryk på en parykstativ eller i en parykæske, så den holder formen og ikke bliver beskadiget.

Hvordan plejer jeg min paryk?

Det afhænger af materialet på parykken. Nogle parykker kræver særlig pleje, mens andre kan vaskes og styles som dit eget hår. Følg altid producentens anvisninger til pleje og vedligeholdelse.

Kan jeg style min paryk med varmeværktøjer?

Det afhænger også af materialet. Nogle syntetiske parykker kan ikke tåle varmeværktøjer, mens andre kan styles med lav varme. Human hair parykker kan som regel styles med varmeværktøjer på samme måde som dit eget hår, men også her er det vigtigt at følge producentens anvisninger og bruge en varmebeskyttende spray.

Er du i tvivl

Fik du svar på dit spørgsmål?

Hvis der er noget, du er i tvivl om så ring 26183123 så du kan få svar på alle dine spørgsmål.

Gratis

Konsultation

Med en uforpligtende samtale afdækker vi dine behov og ønsker hvor vi i fællesskab finder vi frem til den rigtige farve og længde.

Adeleine har specialiseret inden for parykker, toupeer og extensions. Adeleine tilbyder også klip og farve, retning og farvning af bryn og vipper, styling af Makeup og hår til særlige events, bryllupper og konfirmationer.